Då var det dags att sammanfatta veckan. Det gör vi igenom att lysta fem favoriter var i högen med nya låtar som släppts. Hoppas du hittar nya favoriter du också.

DOLBY ATMOS

Sebastians Popfavoriter

Astrid S + Dagny – Pretty

Självklart är det inget annat än elektroniskt popmagi när två av Norges största artister går ihop för att ge oss Pretty. Snygg popmelodi vävs ihop med en produktion som klippt och skuren för radio. Helt klart en av veckans bästa släpp. 

Ruel – GROWING UP IS_______

Med sitt souliga röst-ID och utmärkta smak för pop har Ruel länge varit en av de mest lovande  popartisterna i världen. Knappt 19 år gammal imponerade han stort med de insiktsfulla texterna, sin unika imagen och det mogna soundet. Nya singeln är helt klart inget undantag och kan vara ett av hans absolut starkaste släpp någonsin. 

Chymes + Jack Newsome – F it ILY

Australien och USA möts i låten F it ILY. En elektroniska pop-dängan som talar om att inte kunna hålla tillbaka sina känslor för någon. Melodisk rak, men ändå så jäkla svängig. En kombo som tyder på lysande stark låt i min värld. 

Melanie Wehbe – Sugarcoat

Likt den sötaste av sockervadd levererar Melanie Wehbe en beroendeframkallande poplåt. Vad som dock på ytan låter mjukt och fluffigt gömmer en bitterljuv historia om kärlek därunder. Med andra ord den där perfekta kombon av sött och salt som skapar den allra bästa typen av låt.  

Martina Brown – LOUDER

Soul möter R&B och pop när Martina Brown ger oss den insiktsfulla singeln LOUDER. Produktionen är bombastisk och refrängen sitter som en smäck! Lovar gott för framtiden. 

Johans Popfavoriter

KÅRP – It looks bad

Jo men visst tänker jag på The Knifes Silence Shout när jag hör inledningen, men det är absolut ingen dålig grej. För detta är så helt galet snygg och mörk elektro som passade mig som handen i handsken. Första av en rad låtar som tillsammans utgör en EP-trilogi om apokalypsen. Om undergången låter såhär får den gärna komma i morgon.

Astrid S + Dagny – Pretty

Två av Norges främsta artister skapar ren popmagi tillsammans med nya singeln Pretty. Stark melodi och hit-o-metern slår i taket skulle jag säga.

Lake Omne – December

Snyggt och vemodig blir det när Lake Omne släpper säsongslåten December. Drömliknande pop med filmisk känsla som är likt ett perfekt soundtrack till en kvällspromenad i snön.

Melanie Wehbe – Sugarcoat

Bästa sättet att ta sig igenom ett breakup är uppenbarligen att dansa sig igenom det. Det är just det man kan göra till Melanie Wehbes senaste Sugarcoat. Lysande pop med skönt driv och takt som får ens tankar på allt annat än just en separation.

KEiiNO + Peter Elias – New beginning

Den norska gruppen KEiiNO fortsätter att leverera starka poplåtar. Denna gång samarbetar de med landsmannen Peter Elias för den upplyftande singeln New beginning. Låten tar oss från den emotionella inledningen och byggs upp till en storslagen poplåt som i klassisk KEiiNO-manér toppas med lite jojk.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011