Dags att välja ut en knippe av de lysande låtar som släppts senaste veckan i årets första Popfavoriter.
Hoppas du hittar några av dina favoriter här också.

Följ på Apple Music

Mallory Johnson – Surprise party

Vissa låtar och texter träffar rakt i hjärtat på mig. Surprise party med Mallory Johnson var verkligen en sådan låt. Här önskar sångerskan lycka till en person och det är så många fina, vardagliga saker som man kanske tar för givet som hon lyfter fram.
Som ”And when it’s time to go, I hope it’s hard to find a seat” eller ”Someone to say you look great in your birthday suit”. Så mycket kärlek och charm i en och samma låt.

Omar Rudberg + Claudia Neuser – Call me by your name

Omar Rudberg och debuterande Claudia Neuser ger oss gåshud med duetten Call me by your name. En kärleksballad med extra stora känslor och där sångarnas röster blir perfekta ihop. Imponerande start för både året och karriärren här.

Ida Schönbeck – Ibland är allting så enkelt

Ida Schönbeck ger oss med Ibland är allting så enkelt en härligt medryckande poplåt. Det är en låt som handlar om frostiga utekvällar, konfettiregn och gemenskap. För mig har låten en filmisk känsla över sig och jag älskar både pulsen och energin i låten. Sedan blir ju inte saken sämre av att texten är lysande.

Stalking Gia – Happy Birthday!

Stalking Gia ger oss en låt för de där giftiga relationerna man har. Där man inte direkt önskar någon lycka och välgång, utan mer bittert hat. Älskar den mörka men samtidigt catchiga känslan i Happy Birthday! För vem älskar inte att le och sätta kniven i ryggen på folk?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011