Det är definitivt en bedrift att ta en något uttjatad jullåt och göra något eget av den så den känns ny, fräsch och modern igen. Det är precis det Roleplay gjort när artisten här släpper Jingle Bells.

Följ på Apple Music

Här bjuds vi på lekfull och drömliknande produktion som doftar härligt 90-tal. Visst skulle Saint Etienne kunna ha gjort just denna version back in the days?

”Jag skrev och producerade med min version av Jingle Bells under lockdown. Att skriva en glad jullåt och drömma om högtidstiderna hjälpte mig att känna mig mindre isolerad. Jag lyssnade mycket på William Orbits poplåtar vid den tiden, och jag är säker på att du kan höra de influenserna”.

Bakom Roleplay hittar vi svenska Anna Haara Kristoferson som lever sitt popliv i Storbritannien och som tidigare uppmärksammats här i bloggen med bland annat The Pain Will Set Me Free.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.