Det är definitivt en bedrift att ta en något uttjatad jullåt och göra något eget av den så den känns ny, fräsch och modern igen. Det är precis det Roleplay gjort när artisten här släpper Jingle Bells.

Här bjuds vi på lekfull och drömliknande produktion som doftar härligt 90-tal. Visst skulle Saint Etienne kunna ha gjort just denna version back in the days?

”Jag skrev och producerade med min version av Jingle Bells under lockdown. Att skriva en glad jullåt och drömma om högtidstiderna hjälpte mig att känna mig mindre isolerad. Jag lyssnade mycket på William Orbits poplåtar vid den tiden, och jag är säker på att du kan höra de influenserna”.

Bakom Roleplay hittar vi svenska Anna Haara Kristoferson som lever sitt popliv i Storbritannien och som tidigare uppmärksammats här i bloggen med bland annat The Pain Will Set Me Free.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply