Lite elektronisk indie med en massa organiska inslag kanske? Det är brittiska Roleplay som bjuder in oss till ett pulserande landskap av basgångar, stämsång och härliga rytmer i nya The Pain Will Set Me Free. Som en homage till ett förhållande som är dömt att misslyckas från start hör vi sångerskans sjunga om att smärtan tillslut släpper en fri. Filmiskt och ganska dramatiskt men otroligt underhållande och faktiskt riktigt catchy. Med sin underton av melankoli lyckas Roleplay balansera en fin linje mellan pop och indie. Beatet är av klassiskt four-to-the-floor karaktär vilket passar perfekt med de virvlade arpeggiatorerna och energi-fyllda intrycket. 

Favoriter Apple Music

”Jag skrev The Pain Will Set Me Free när jag blev hjärtkrossad och hade mycket känslomässig smärta förra året. Texterna var mitt sätt att berätta för mig själv att jag behövde erkänna och acceptera situationen för att släppa taget och gå vidare. Det är alltid lättare sagt än gjort, men att skriva den här låten var definitivt en del av min läkningsprocess.”

Roleplay

Född i Sverige men nu mera bosatt i England är Anna Haara Kristoferson multiinstrumentalisten med bakgrund i kör som numera ger oss grym indiepop. Lyssna till den medryckande The Pain Will Set Me Free här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011