Göteborgsduon Francesca e Luigi fortsätter med sin smutsiga disco när de nu rullat ut del två av EP-serien Dirty Disco. Det är som vanligt välproducerade synthar Martin Permer bjuder oss på samtidigt som Jessica Brannefors ger oss attitydsfull och härlig pop sång. Det är absolut den mixen av glittrande synthar och Bannefors röst som gör Francesca e Luigi unika i sin musik här i Sverige. För oss som älskar retropop så är duon definitivt ett måste att spara ner i musiksamlingen.

Nya EP:n inleds med Damn you och I’m the magical mystery tour som tillsammans skapar ett härligt dansant driv för både vardagsrummet och dansgolvet för att sedan dra ner på tempot och släpper in vemodet med tredje låten Caravan of love. EP:n avslutas sedan med duons lysande jullåt Christmas love (And the snow’s so white).
Allt som allt fyra låtar och nästan 14 minuter stor popkaramell från Göteborg för att göra den kalla snöfyllda vintern lite mer varm och neonfärgad. Definitivt den pop vi alla behöver just nu.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply