Göteborgsduon Francesca e Luigi fortsätter med sin smutsiga disco när de nu rullat ut del två av EP-serien Dirty Disco. Det är som vanligt välproducerade synthar Martin Permer bjuder oss på samtidigt som Jessica Brannefors ger oss attitydsfull och härlig pop sång. Det är absolut den mixen av glittrande synthar och Bannefors röst som gör Francesca e Luigi unika i sin musik här i Sverige. För oss som älskar retropop så är duon definitivt ett måste att spara ner i musiksamlingen.

Popmuzik Lover

Nya EP:n inleds med Damn you och I’m the magical mystery tour som tillsammans skapar ett härligt dansant driv för både vardagsrummet och dansgolvet för att sedan dra ner på tempot och släpper in vemodet med tredje låten Caravan of love. EP:n avslutas sedan med duons lysande jullåt Christmas love (And the snow’s so white).
Allt som allt fyra låtar och nästan 14 minuter stor popkaramell från Göteborg för att göra den kalla snöfyllda vintern lite mer varm och neonfärgad. Definitivt den pop vi alla behöver just nu.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.