Nostalgiskt blickar Benjamin Ingrosso tillbaka på sin barndom i den filmiska jullåten En dag när du blir stor. Det kännas som att texten rymmer den ackumulerade sorgen av att ha föräldrar på olika håll. Kanske kan just den här låten agera en varm kram till alla barn som gått igenom skilsmässor. Där idén om ”en riktig jul” gått i kras och väntan inför den där magisk kvällen den 24:e december helt plötsligt blir uppdelad i två inte alls lika speciella stunder. 

Svensk Pop Apple Music

Personligen gillar jag Benjamin så otroligt mycket på Svenska. Hans röst går rakt in och den vibrerande känslan av vemod som artistren här förmedlar går att ta på. Bara för att se till att inte ett öga lämnas torrt väljer han ett crescendo-artat slut med tonartshöjning och stråkar. En av de bättre jullåtarna på svenska i år. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011