Från första stund känner man vemodet som ligger över singeln Back To High School. Med nostalgiska synthar transporterar JOLENE oss tillbaka till ungdomen. Likt många med henne upplevde artisten dock mobbing under sin tonår och särskilt på gymnasiet. Oavsett hur uttjatat begreppet ”tiden läker alla sår” är så finns det ändå någon sanning i det. Så med det självförtroende JOLENE har nu reflekterar texten över hur det hade varit att åka tillbaka i tiden och återupplevt gymnasiet. 

Popmuzik Popcast

”Jag skrev den här låten om när jag blev mobbad på gymnasiet. Med den ålder jag har nu undrar jag ibland hur det skulle vara när jag skulle gå på gymnasiet just nu. Skulle de fortfarande behandla mig likadant eller skulle de vara supersnälla? Jag hoppas kunna vara en klippa för andra som blivit mobbade tidigare eller fortfarande är och att de vet att allt kommer att ordna sig.”

JOLENE

Produktionen andas pop och är fullkomligt lysande i sina refränger, ljudbilden går från liten och avskalad till bred och lyxig. Det här är en låt som är ämnad att göra gott och det är den bästa typen av låtar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.