Fairground Factory fortsätter att leverera låtar med stark retrokänsla. Senaste singeln Eat you alive är definitivt inget undantag när de inspireras av den mer rockiga sidan av åttitalet. Att tankarna hamnar borta vid Eye of the tiger både av låten, arrangemanget och omslaget är kanske inte en slump. Det är pumpande energi med en peppande känsla när de sjunger om att inte ta skit från någon och gå ens egna väg med ryggen rak.

Popmuzik Lover Patreon

Bandet berättar:

”Det är viktigt att välja rätt väg i livet; den egna. Man måste lita på sig själv och ta ansvar. På livets väg stöter man på människor, situationer som inte alltid är lätta att hantera, men om man vet vem man är och är trygg så vet man hur man skall agera för det mesta.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011