Fairground Factory fortsätter att leverera låtar med stark retrokänsla. Senaste singeln Eat you alive är definitivt inget undantag när de inspireras av den mer rockiga sidan av åttitalet. Att tankarna hamnar borta vid Eye of the tiger både av låten, arrangemanget och omslaget är kanske inte en slump. Det är pumpande energi med en peppande känsla när de sjunger om att inte ta skit från någon och gå ens egna väg med ryggen rak.

Nordiska Favoriter

Bandet berättar:

”Det är viktigt att välja rätt väg i livet; den egna. Man måste lita på sig själv och ta ansvar. På livets väg stöter man på människor, situationer som inte alltid är lätta att hantera, men om man vet vem man är och är trygg så vet man hur man skall agera för det mesta.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.