Julmusiken flödar från svenska artister och det känns självklart att Anna Bergendahl ska ge ut en jullåt. I Christmas Day sammanför hon sin skickliga countrypop med en något vemodig men ändå positivt livsbejakande text. 

Popmuzik Podcast

Låten är vacker och personlig där Annas unik röst helt klart får skina.

Christmas Day handlar om att inse att man är världens rikaste människa om man får fira jul med sina nära och kära. Det är långt ifrån alla som har sällskap under högtiderna, och vissa har sällskap de inte trivs med. Familj, vänner och partners får inte tas för givna. Att ha någon att träffa, och att ens få träffas i denna era av pandemi, är ingen självklarhet.”

Anna Bergendahl

Låten rymmer ett stort hjärta och är ett samearbete med producenten David Lindgren Zacharias som tillsammans alltid har fokus på musik med ett viktigt budskap och skimrande produktion.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011