Julmusiken flödar från svenska artister och det känns självklart att Anna Bergendahl ska ge ut en jullåt. I Christmas Day sammanför hon sin skickliga countrypop med en något vemodig men ändå positivt livsbejakande text. 

Popmuzik Popcast

Låten är vacker och personlig där Annas unik röst helt klart får skina.

Christmas Day handlar om att inse att man är världens rikaste människa om man får fira jul med sina nära och kära. Det är långt ifrån alla som har sällskap under högtiderna, och vissa har sällskap de inte trivs med. Familj, vänner och partners får inte tas för givna. Att ha någon att träffa, och att ens få träffas i denna era av pandemi, är ingen självklarhet.”

Anna Bergendahl

Låten rymmer ett stort hjärta och är ett samearbete med producenten David Lindgren Zacharias som tillsammans alltid har fokus på musik med ett viktigt budskap och skimrande produktion.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.