Nyligen släppte Ida Eriksson den syntiga singeln Circles och nu följer hon upp med den tre-spåriga EP:n Like You Like That. En kollektion låtar som belyser kärleken när den är som bäst. Här håller Ida inte tillbaka några känslor utan skildrar på ett ärligt sätt vart man vill ta en relation. 

”Jag är så exalterad över min debut EP! Att se någonting jag jobbat på så länge äntligen släppas för alla att lyssna på, relatera till och framförallt att dansa till är den bästa känslan någonsin.

Ida Eriksson

Dansa är helt klart något vi kommer göra till den här explosiva samlingen av låtar. Över pulserande rytmer och snygga produktioner ligger Idas oklanderliga falsett och skickligt mixade stämmor. Det andas en touch av 80-tal, men flörtar framförallt med danspop och är som klippt och skuret för radio. Genom släppet sätter artisten sig tydligt på kartan över svenska lovande popakter. Hennes blandning av scandipop med internationell touch skiljer sig helt klart från mängden och låten Like That är enligt mig en given hit med sin omedelbara hook. 

Ta en lyssning själva här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.