Nyligen släppte Ida Eriksson den syntiga singeln Circles och nu följer hon upp med den tre-spåriga EP:n Like You Like That. En kollektion låtar som belyser kärleken när den är som bäst. Här håller Ida inte tillbaka några känslor utan skildrar på ett ärligt sätt vart man vill ta en relation. 

Popmuzik Lover

”Jag är så exalterad över min debut EP! Att se någonting jag jobbat på så länge äntligen släppas för alla att lyssna på, relatera till och framförallt att dansa till är den bästa känslan någonsin.

Ida Eriksson

Dansa är helt klart något vi kommer göra till den här explosiva samlingen av låtar. Över pulserande rytmer och snygga produktioner ligger Idas oklanderliga falsett och skickligt mixade stämmor. Det andas en touch av 80-tal, men flörtar framförallt med danspop och är som klippt och skuret för radio. Genom släppet sätter artisten sig tydligt på kartan över svenska lovande popakter. Hennes blandning av scandipop med internationell touch skiljer sig helt klart från mängden och låten Like That är enligt mig en given hit med sin omedelbara hook. 

Ta en lyssning själva här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.