Funkiga rytmer välkomnar oss in i lovande NORRs andra singel Lekar. Lika mycket som låten talar om de spel vi spelar med varandra lekar artisten skickligt med färgade ackord, snygga stämmor och kristallklar falsett. Med sin upplyftande produktion är detta en perfekt låt för att lysa upp höstens mörker och dansa sig fram i regent. 

Favoriter Apple Music

LEKAR handlar om att vara i en relation där man inte vet om känslorna är ömsesidiga eller ej. När all ens vakna tid går åt till att vänta på om den andre personen ska höra av sig. Låten handlar om när man i ena stunden kan få uppleva hopp och lycka för att i nästa stund bli behandlad som luft. När man förnekar för sig själv att situationen är nedbrytande och aldrig kommer leda till en jämlik relation eller gemensam framtid. Den handlar om när man innerst inne vet att de egna känslorna endast används som ett redskap för den andra personens lekar.” 

NORR
Foto: Sabine Holck

Låten hämtar även inspiration från gamla klassiska danslekar som går ut på att deltagaren ska tvingas ge ett svar, JA eller NEJ. Låten är skriven och producerad av NORR själv och Tobias Kihlman

Meningsfull text blandas med medryckande rytmer som det faktiskt inte går att stå emot. Melodispråket är starkt och artistens uttryck unikt. Det ska bli spännande att följa NORRs musikaliska resa. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.