Funkiga rytmer välkomnar oss in i lovande NORRs andra singel Lekar. Lika mycket som låten talar om de spel vi spelar med varandra lekar artisten skickligt med färgade ackord, snygga stämmor och kristallklar falsett. Med sin upplyftande produktion är detta en perfekt låt för att lysa upp höstens mörker och dansa sig fram i regent. 

Svensk Pop Apple Music

LEKAR handlar om att vara i en relation där man inte vet om känslorna är ömsesidiga eller ej. När all ens vakna tid går åt till att vänta på om den andre personen ska höra av sig. Låten handlar om när man i ena stunden kan få uppleva hopp och lycka för att i nästa stund bli behandlad som luft. När man förnekar för sig själv att situationen är nedbrytande och aldrig kommer leda till en jämlik relation eller gemensam framtid. Den handlar om när man innerst inne vet att de egna känslorna endast används som ett redskap för den andra personens lekar.” 

NORR
Foto: Sabine Holck

Låten hämtar även inspiration från gamla klassiska danslekar som går ut på att deltagaren ska tvingas ge ett svar, JA eller NEJ. Låten är skriven och producerad av NORR själv och Tobias Kihlman

Meningsfull text blandas med medryckande rytmer som det faktiskt inte går att stå emot. Melodispråket är starkt och artistens uttryck unikt. Det ska bli spännande att följa NORRs musikaliska resa. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011