Funkiga rytmer välkomnar oss in i lovande NORRs andra singel Lekar. Lika mycket som låten talar om de spel vi spelar med varandra lekar artisten skickligt med färgade ackord, snygga stämmor och kristallklar falsett. Med sin upplyftande produktion är detta en perfekt låt för att lysa upp höstens mörker och dansa sig fram i regent. 

LEKAR handlar om att vara i en relation där man inte vet om känslorna är ömsesidiga eller ej. När all ens vakna tid går åt till att vänta på om den andre personen ska höra av sig. Låten handlar om när man i ena stunden kan få uppleva hopp och lycka för att i nästa stund bli behandlad som luft. När man förnekar för sig själv att situationen är nedbrytande och aldrig kommer leda till en jämlik relation eller gemensam framtid. Den handlar om när man innerst inne vet att de egna känslorna endast används som ett redskap för den andra personens lekar.” 

NORR
Foto: Sabine Holck

Låten hämtar även inspiration från gamla klassiska danslekar som går ut på att deltagaren ska tvingas ge ett svar, JA eller NEJ. Låten är skriven och producerad av NORR själv och Tobias Kihlman

Meningsfull text blandas med medryckande rytmer som det faktiskt inte går att stå emot. Melodispråket är starkt och artistens uttryck unikt. Det ska bli spännande att följa NORRs musikaliska resa. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.