Lina Melander från Göteborg släpper här dubbelsingeln Gå på / Walk on. En låt på två språk.
Det blir nämligen första gången som Lina släpper musik på engelska efter att tidigare bara ha spelat in låtar på svenska.

Följ på Apple Music

Nya singeln bjuder på jordnära americana-pop med rötter i norrlands vidsträckta slätter och de klippiga landskapen i väst. Det är vemod och längtan inkapslad i en låt med snyggt driv i arrangemanget. En känsla att låten likt budskapet vill fortsätta gå framåt.
Om singeln berättar Lina:

”Gå på handlar om att innerligt längta, men också om kraften som finns i att sträva och stå upp för sig själv trots motgångar, något jag själv behöver bli påmind om.”

Låten är skriven tillsammans med vännen och  producenten Tony Naima från Höga Kusten. De började jobba tillsammans 2017 och grunden till musiken grundas i deras gemensamma norrländska rötter där marken och skogen har en central roll.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.