Lina Melander från Göteborg släpper här dubbelsingeln Gå på / Walk on. En låt på två språk.
Det blir nämligen första gången som Lina släpper musik på engelska efter att tidigare bara ha spelat in låtar på svenska.

Favoriter Apple Music

Nya singeln bjuder på jordnära americana-pop med rötter i norrlands vidsträckta slätter och de klippiga landskapen i väst. Det är vemod och längtan inkapslad i en låt med snyggt driv i arrangemanget. En känsla att låten likt budskapet vill fortsätta gå framåt.
Om singeln berättar Lina:

”Gå på handlar om att innerligt längta, men också om kraften som finns i att sträva och stå upp för sig själv trots motgångar, något jag själv behöver bli påmind om.”

Låten är skriven tillsammans med vännen och  producenten Tony Naima från Höga Kusten. De började jobba tillsammans 2017 och grunden till musiken grundas i deras gemensamma norrländska rötter där marken och skogen har en central roll.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.