Lina Melander från Göteborg släpper här dubbelsingeln Gå på / Walk on. En låt på två språk.
Det blir nämligen första gången som Lina släpper musik på engelska efter att tidigare bara ha spelat in låtar på svenska.

Följ på Apple Music

Nya singeln bjuder på jordnära americana-pop med rötter i norrlands vidsträckta slätter och de klippiga landskapen i väst. Det är vemod och längtan inkapslad i en låt med snyggt driv i arrangemanget. En känsla att låten likt budskapet vill fortsätta gå framåt.
Om singeln berättar Lina:

”Gå på handlar om att innerligt längta, men också om kraften som finns i att sträva och stå upp för sig själv trots motgångar, något jag själv behöver bli påmind om.”

Låten är skriven tillsammans med vännen och  producenten Tony Naima från Höga Kusten. De började jobba tillsammans 2017 och grunden till musiken grundas i deras gemensamma norrländska rötter där marken och skogen har en central roll.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011