Varför har jag inte tänkt på detta tidigare! Det är klart att Patrik Jean ska släppa en jullåt. Med sin unika stämma och fantastiska inlevelse kommer Feels Like Christmas förgylla många människors jular. Känner ni igen melodin? Inte så konstigt i så fall. Låten är faktiskt en omskrivning av Patriks största hit Lean on Me. Som högtid att betrakta är julen ändå tiden på året när vi värnar om tradition och kanske allra mest sett till musiken. Så varför inte stämma upp i den andan och släppa något många känner igen. Tidigare i år belönades faktiskt Lean on Me med guldcertifiering, något som gjorde att idén växte fram. Frågan är om det var den skimrande färgen som påminde Jean om årets största högtid… men vi låter det vara osagt. 

“Jag har alltid känt att Lean on Me har en julkänsla i sina melodier, så det kändes helt rätt att göra en julversion av den. Det låter nästan som att Feels Like Christmas är originalversionen.”

Patrik Jean

Låten markerar Patrik Jeans första jullåt någonsin och är helt klart den perfekta klappen under granen. Liksom alltid är jag blown away av Jeans stämma som bär på så mycket soul och lyckas balansera det känslosamma med kristallklara fasetter och läckra wailingar. Den här låten åker direkt in på min jullista och kommer spelas flitigt, nu längtar man bara efter snö och december.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.