Mystiken tätnar när Hanna Mel sveper fram som ett mystiskt moln på sin senaste singel Replaced. I min värld är det omöjligt att inte tycka om den här låten, det elektroniska är i symbios med attityd och träffsäker produktion. Budskapet är tydligt. In med det nya och ut med det gamla. Låten handlar nämligen om stunden då artisten insåg att hon slutat tänka på sitt ex, efter att ha ersatt honom med någon ny. Ändå ett ganska effektivt sätt att få tankarna på något annat! 

Popmuzik Popcast

”Efter att ha avslutat en relation med en kille som behandlade mig dåligt, kom jag till en punkt då jag inte ens var arg på honom längre. Jag var mest bara arg på mig själv för att jag inte kunde sluta tänka på honom, för han var verkligen inte värd det. Han bara ljög och skapade pinsamma tystnader. Inte ens sexet var särskilt bra. Men av någon anledning poppade han fortfarande upp i min hjärna alldeles för ofta. ”Replaced” handlar om stunden då jag insåg att jag faktiskt hade slutat tänka på honom, efter att jag hade ersatt honom med någon ny.”

Hanna Mel

Efter att du lyssnat på låten Replaced är det onekligen så att orden energifylld och kaxig kommer dyka upp i ditt huvud. Hanna Mels artistiska uttryck är on point och senaste singeln Lost My Appatite styrker bara detta ännu mer. Så småningom kommer en EP där en mörk och cinematisk ljudbild kommer kombineras med en mängd olika genres och leverera explosiva poplåtar.

Just nu studerar den 23-åriga producenten och låtskrivaren på Musikmakarna där Hanna kommer fortsätta utforska dark pop-genren utefter sina egna premisser.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.