Mystiken tätnar när Hanna Mel sveper fram som ett mystiskt moln på sin senaste singel Replaced. I min värld är det omöjligt att inte tycka om den här låten, det elektroniska är i symbios med attityd och träffsäker produktion. Budskapet är tydligt. In med det nya och ut med det gamla. Låten handlar nämligen om stunden då artisten insåg att hon slutat tänka på sitt ex, efter att ha ersatt honom med någon ny. Ändå ett ganska effektivt sätt att få tankarna på något annat! 

Popmuzik Lover Patreon

”Efter att ha avslutat en relation med en kille som behandlade mig dåligt, kom jag till en punkt då jag inte ens var arg på honom längre. Jag var mest bara arg på mig själv för att jag inte kunde sluta tänka på honom, för han var verkligen inte värd det. Han bara ljög och skapade pinsamma tystnader. Inte ens sexet var särskilt bra. Men av någon anledning poppade han fortfarande upp i min hjärna alldeles för ofta. ”Replaced” handlar om stunden då jag insåg att jag faktiskt hade slutat tänka på honom, efter att jag hade ersatt honom med någon ny.”

Hanna Mel

Efter att du lyssnat på låten Replaced är det onekligen så att orden energifylld och kaxig kommer dyka upp i ditt huvud. Hanna Mels artistiska uttryck är on point och senaste singeln Lost My Appatite styrker bara detta ännu mer. Så småningom kommer en EP där en mörk och cinematisk ljudbild kommer kombineras med en mängd olika genres och leverera explosiva poplåtar.

Just nu studerar den 23-åriga producenten och låtskrivaren på Musikmakarna där Hanna kommer fortsätta utforska dark pop-genren utefter sina egna premisser.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011