Ett vanligt mantra folk upprepar vid svåra stunder i livet är att det kommer bli bättre. Men vissa dagar kan man helt enkelt känna att det aldrig blir bättre. I sin kamp mot depression satte sig artisten Anna Dellaria en dag vid vid pianot och låten Okay vällde ur henne. Här kommer hon till insikten att det kanske inte blir bättre och det kanske är okej. 

Över en skör pianoslinga med spröd röst ger Anna en känslomässig ballad som träffar rakt in i hjärtat. Enkelheten står i fokus där låten mot slutet introducerar subtila stråkar, körer och mjuka trum-slag. 

Utgångspunkten för denna Los Angeles-baserade singer/songwriter är att använder sina brister som inspiration till låtskrivande. Genom att översätta lyrisk ärlighet med djärv och kraftfull sång, backar hon inte från mörkret utan förvandlar det snarare till ljus. Medan hon studerade vid USC:s Thornton School of Music, ägnade hon tio timmar om dagen åt att finslipa sin röst, ofta sov hon i övningsrummen. Hennes debutsingel Bolder släpptes efter att en tidig iPhone-demo sändes oväntat i säsongsfinalen av Younger och antände en uppsjö av förfrågningar. Därefter har Annas musik kunnat höras i bland annat Grays Anatomy till Netflix Queer och Eye, Love Island. Det känns som detta bara är början för Anna Dellaria. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.