Detta inlägg är för dig som är Patreon till Popmuzik.

* Som Popmuzik Lover på Patreon kan du för "priset av en latte" stötta arbetet med att lyfta fram all ny musik i bloggen. Att vara Patreon är ett fint sätt att visa sin uppskattning för det jobb som görs med att dagligen se till att artister har en stark plattform att upptäckas på.
Var med och skapa Sveriges mest engagerande musikblogg tillsammans som Popmuzik Lover.

* Som artist, PR- eller musikbolag kan du via någon av de olika Submission-nivåerna på Patreon skicka in musik till bloggen. Detta är ett sätt att stötta arbetet och den tid det tar att gå igenom alla inskick till bloggen, samt att du också gör det möjligt för bloggen att fortsätta drivas vidare.

Tack.
To view this content, you must be a member of Popmuzik Patreon at _30 SEK or more
Already a qualifying Patreon member? Refresh to access this content.
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.