Baserad på en fantasiromans skildrar Teenage Werewolf hur en kärleksrelation likt en varulv kan förändra ens form. Besattheten är så stor och förändringen oåterkallelig. Men precis som i en vacker skräckroman förlåts allt och slutet blir gott. 

DOLBY ATMOS

Tyler Page eteriska stämma och änglalika vokalharmonier är skiktade över suggestiva syntar och bas i 80-talsstil. Funkiga gitarriff sublima stråkfyllningar agerar topp och den pulserande rytmen leder oss framåt. Alldeles lagom till Halloween är den här låten given på alla fester. 

Teenage Werewolf är en galet konstig låt och definitivt en av mina favoriter. En typ av romantik ur en skräckfilm, den typ av kärlek du är villig att döda för. Låten syftar till att föra dig in i en fantasy-skräckromantik på 80-talet där allt är möjligt, till och med att bli kär i en varulv.” 

Tyler Page

Låten ackompanjeras även av en tillhörande musikvideon där artisten går samman med videoproducenten Tristan Coetzee

”Att göra musikvideon var en så vansinnig upplevelse. Jag hade ett fantastiskt team bakom mig som fick allt att hända. Det här var första gången i mitt liv som jag hade en makeupartist, vilket var otroligt konstigt eftersom jag bokstavligen bara äger mascara och ögonbrynsgelé, så det var galet att ha någon som satte mer än bara de där sakerna i mitt ansikte. Och de där ögonen!! Jag tror att jag skrämde mig själv mer än något annat när jag tittade i en spegel! Men jag är dock superstolt över vad vi gjorde.”

Tyler Page

Filmen fångar en blandning mellan Tylers edgy och unika jag me en mer mystisk karaktär av en tonårsvarulv, som symboliserar hennes snabbt växande image och närvaro för fans runt om i världen. Ni hör och ser Teenage Werewolf här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011