Baserad på en fantasiromans skildrar Teenage Werewolf hur en kärleksrelation likt en varulv kan förändra ens form. Besattheten är så stor och förändringen oåterkallelig. Men precis som i en vacker skräckroman förlåts allt och slutet blir gott. 

Popmuzik Popcast

Tyler Page eteriska stämma och änglalika vokalharmonier är skiktade över suggestiva syntar och bas i 80-talsstil. Funkiga gitarriff sublima stråkfyllningar agerar topp och den pulserande rytmen leder oss framåt. Alldeles lagom till Halloween är den här låten given på alla fester. 

Teenage Werewolf är en galet konstig låt och definitivt en av mina favoriter. En typ av romantik ur en skräckfilm, den typ av kärlek du är villig att döda för. Låten syftar till att föra dig in i en fantasy-skräckromantik på 80-talet där allt är möjligt, till och med att bli kär i en varulv.” 

Tyler Page

Låten ackompanjeras även av en tillhörande musikvideon där artisten går samman med videoproducenten Tristan Coetzee

”Att göra musikvideon var en så vansinnig upplevelse. Jag hade ett fantastiskt team bakom mig som fick allt att hända. Det här var första gången i mitt liv som jag hade en makeupartist, vilket var otroligt konstigt eftersom jag bokstavligen bara äger mascara och ögonbrynsgelé, så det var galet att ha någon som satte mer än bara de där sakerna i mitt ansikte. Och de där ögonen!! Jag tror att jag skrämde mig själv mer än något annat när jag tittade i en spegel! Men jag är dock superstolt över vad vi gjorde.”

Tyler Page

Filmen fångar en blandning mellan Tylers edgy och unika jag me en mer mystisk karaktär av en tonårsvarulv, som symboliserar hennes snabbt växande image och närvaro för fans runt om i världen. Ni hör och ser Teenage Werewolf här.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.