Det var med singeln Kan du bara gå i våras Astian tog steget från att sjunga på engelska till att istället sjunga på svenska. Ett steg som inte bara förändrade språket utan även lyfte hela artisten ett stort steg upp skulle jag säga. Det är ju något med att just sjunga på ens modersmål som gör texterna mer raka, ärliga och faktiskt bättre överlag. Att det var rätt väg att gå råder ingen tvekan om. Kan du bara gå är Astians mest framgångsrika låtsläpp hitintills.

Följ på Apple Music

Nu är det dags att följa upp den svenska debuten med singeln som rätt och slätt heter Du.
Likt föregångaren är det en mix mellan soulig R&B och pop där Astians mjuka röst får lyfta fram den mer synthiga och rytmiska produktionen.

Om singeln berättar Astian:

Du kan ses som andra sidan av känslan jag ville förmedla i Kan du bara gå. Istället för att vara heart-broken, är jag här lite smått förbannad och trött på att låtsas. Jag har kommit till den punkten där känner att jag inte orkar spela massa saker. Jag vet inte alltid vad jag vill, samtidigt som jag vill allting. Du symboliserar insikten av att ha fastnat i ett mönster och känna sig mer vilsen än någonsin. Men att sedan omvandla detta till styrka och erkänna för sig själv att man inte är mer än mänsklig.”

Du är skriven tillsammans med låtens producent Edvin Linderoth och du hör resultatat här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.