Det finns ingen annan röst jag hellre hör i höstmörkret än Newkids. Idag är han tillbaka med singeln Ingen luft mellan oss. Därtill kommer artistens fjärde album äntligen landa 21 januari . En dag innan han för första gången på över två år möter sin publik, och för första gången någonsin även intar scenen i Avicii Arena. Mäktigt! 

Skicka in din musik

”Innan har jag i princip skrivit alla mina låtar själv men på den här låten har jag tagit in förstärkning av bland annat Ana Diaz. Jag ser upp till Ana extremt mycket när det kommer till text och det var en kul speciell & lärorik process. Även om vemodet som jag älskar att skriva om fortfarande finns där i låtarna, så har jag för min egen skull behövt paketera musiken i en gladare och mer hoppfull förpackning på det kommande albumet.”

Newkid

Newkid hade ett makalöst år 2020. Musiksläppen ledde till hans första radio och Spotify listettor och gjort honom välförtjänt av Grammisnomineringar. Suget efter att få spela live & möta sin publik och drömmen om att fylla en arena har varit ständigt närvarande och varit en stor inspirationskälla till hur låtarna tagit form.

”Jag säger alltid att ’Vi bygger’. Vad är det vi bygger? Vi bygger något större än vad jag hade kunnat göra på egen hand. Min första show på två långa år, och min största någonsin, tillägnar jag alla som varit med och byggt. Den här showen är för alla gånger vi inte kunde samlas!”

Newkid

Ingen luft mellan oss följer samma sound som Aldrig haft något annat val reverbet är stort och atmosfären på topp! Ta en lyssning direkt. 

Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011