Åh, detta var vackert.
Till ett piano och kör skapar Tilde Hjelm en närapå sakral känsla med singeln Cells. Det är stämningsfullt och vackert som ett vinterlandskap och samtidigt värmande som en lång omfamning. Extra snyggt hur låten får fortsätta och sakta, sakta klinga ut på slutet. Mycket effektfullt.

Följ på Apple Music

Med Cells släpper Tilde första smakprovet från sitt debutalbum. Låten i sig är skapad tillsammans med ORCA Sounds / Linnéa Ljungblad och Klara Goliger.
Vad känner du när du hör Cells? Lyssna och njut här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011