Snart ger sig Den svenska björnstammen ut på Sveriges vägar igen och med flertalet utsålda turné-stopp är efterfrågan bland fansen stor. Vad är då bättre än att släppa en helt ny låt! Idag får vi Drömmer om andetag en låt som gruppen framförde redan 2020 i Musikhjälpen. Singeln handlar om det förlösande i att visa och stå för sina svagheter. Där konstnärskollektivet tillägger:

POPMUZIK LOVER 2

”Hur man än gör så kommer förlusterna ändå komma. Men kanske kan förluster vara en möjlighet att känna något äkta och nära.” 

Den svenska björnstammen

Vi känner igen ljudbilden som med varje släpp blir mer och mer cementerad. Det finns helt enkelt ingen som låter som Den svenska björnstammen, de har gått från indieband till levande legender på den svenska musikhimlen. 

Drömmer om andetag är fjärde singeln från deras femte kommande album och släpps via den egna labeln Våra inspelningar

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011