Om två veckor är det dags för EP-release och för två veckor sedan släppte Snark singel. Nu är de återigen tillbaka med ännu ett låtsläpp och den här gången heter spåret Ett hav. Här ämnar de ta med oss på en ljudmässig resa som sträcker sig tillbaka till den analoga pop-rocken från 80- och 90 talet.

Popmuzik Podcast

Till en frågvis text undrar Snark: Kommer någon sakna oss? Kommer någon bry sig när vi slocknar? När alla våra känslor blivit begränsade till ettor och nollor? Starka frågeställningar som ramas in i ett poplandskap bestående av organiska och elektroniska element. Allt signerat Welfare Studios där bandet producerat stora delar av den kommande mini-samlingen.

Befinner ni er i Göteborg den 1:a oktober missa inte heller att fira in bandets release på FOLK.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011