Om två veckor är det dags för EP-release och för två veckor sedan släppte Snark singel. Nu är de återigen tillbaka med ännu ett låtsläpp och den här gången heter spåret Ett hav. Här ämnar de ta med oss på en ljudmässig resa som sträcker sig tillbaka till den analoga pop-rocken från 80- och 90 talet.

Svensk Pop

Till en frågvis text undrar Snark: Kommer någon sakna oss? Kommer någon bry sig när vi slocknar? När alla våra känslor blivit begränsade till ettor och nollor? Starka frågeställningar som ramas in i ett poplandskap bestående av organiska och elektroniska element. Allt signerat Welfare Studios där bandet producerat stora delar av den kommande mini-samlingen.

Befinner ni er i Göteborg den 1:a oktober missa inte heller att fira in bandets release på FOLK.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.