I våras släppte Anna-Li singeln Good guy som du bland annat kunde uppleva här i bloggen.
Nu är hon aktuell med singeln Drama Queen. En dramatisk och samtidigt lekfull låt med mörk k-pop-känsla över sig. Det är rytmiskt där klassiska Halloween-sounds möter pop och R&B, i en spooky-season anthem. Gillade detta en hel del faktiskt. Helt klart läcker känsla och ett arrangemang vi inte hör ofta här i Sverige ändå.

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar Anna-Li för bloggen:

Drama Queen handlar om en person som gång på gång startar drama med hopp om att trycka ner en, men får det tillbaka det tusenfalt. You’re just drama, I’m the drama queen.”

Låten är skriven av artisten tillsammans med Maya Arctaedius, Alva Lejonclou och Axel Johnson.
Inspiration för låten kom från en händelse ur Anna-Lis liv där hon kände att hon blev indragen i drama hon inte var en del av, men fick skulden ändå.

“Texten är inte längre så verklighetstrogen, men alla historier kan må bra av lite krydda.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011