I våras släppte Anna-Li singeln Good guy som du bland annat kunde uppleva här i bloggen.
Nu är hon aktuell med singeln Drama Queen. En dramatisk och samtidigt lekfull låt med mörk k-pop-känsla över sig. Det är rytmiskt där klassiska Halloween-sounds möter pop och R&B, i en spooky-season anthem. Gillade detta en hel del faktiskt. Helt klart läcker känsla och ett arrangemang vi inte hör ofta här i Sverige ändå.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar Anna-Li för bloggen:

Drama Queen handlar om en person som gång på gång startar drama med hopp om att trycka ner en, men får det tillbaka det tusenfalt. You’re just drama, I’m the drama queen.”

Låten är skriven av artisten tillsammans med Maya Arctaedius, Alva Lejonclou och Axel Johnson.
Inspiration för låten kom från en händelse ur Anna-Lis liv där hon kände att hon blev indragen i drama hon inte var en del av, men fick skulden ändå.

“Texten är inte längre så verklighetstrogen, men alla historier kan må bra av lite krydda.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.