Anna-Li kommer från Myckelgensjö utanför Örnsköldsvik. Under fjolåret släppte sångerskan låtarna Only if it’s You och Green Light som drog åt det mer souliga hållet i stil och nu är det dags att lyfta allt ett steg och släppa singeln Good Guy. Den souliga känslan i Anna-Lis röst är kvar, men beatet har blivit tyngre och känns än mer modernt och lyxigt i produktionen skulle jag säga. Samtidigt är låten skriven med en kaxig och sarkastisk ton när sångerskan sjunger vissa skitstövlar till rätta.

Favoriter Apple Music

Anna-Li berättar för bloggen:

Good Guy handlar om killar som kallar sig själva för just en ”good guy” när de egentligen är raka motsatsen. Killar som säger att de står för jämställdhet men agerar tvärtom: pratar högt om orättvisor men tjatar på tjejer att om att skicka nudes, är alldeles för närgångna och blir arga när man tar avstånd.”

Good Guy är skriven av sångerskan tillsammans med Alva Lejonclou, Christopher Holmberg och Axel Jonson under ett låtskrivar-camp på Songwriters Academy of Sweden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011