Anna-Li kommer från Myckelgensjö utanför Örnsköldsvik. Under fjolåret släppte sångerskan låtarna Only if it’s You och Green Light som drog åt det mer souliga hållet i stil och nu är det dags att lyfta allt ett steg och släppa singeln Good Guy. Den souliga känslan i Anna-Lis röst är kvar, men beatet har blivit tyngre och känns än mer modernt och lyxigt i produktionen skulle jag säga. Samtidigt är låten skriven med en kaxig och sarkastisk ton när sångerskan sjunger vissa skitstövlar till rätta.

Apple Music

Anna-Li berättar för bloggen:

Good Guy handlar om killar som kallar sig själva för just en ”good guy” när de egentligen är raka motsatsen. Killar som säger att de står för jämställdhet men agerar tvärtom: pratar högt om orättvisor men tjatar på tjejer att om att skicka nudes, är alldeles för närgångna och blir arga när man tar avstånd.”

Good Guy är skriven av sångerskan tillsammans med Alva Lejonclou, Christopher Holmberg och Axel Jonson under ett låtskrivar-camp på Songwriters Academy of Sweden.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.