Anna-Li kommer från Myckelgensjö utanför Örnsköldsvik. Under fjolåret släppte sångerskan låtarna Only if it’s You och Green Light som drog åt det mer souliga hållet i stil och nu är det dags att lyfta allt ett steg och släppa singeln Good Guy. Den souliga känslan i Anna-Lis röst är kvar, men beatet har blivit tyngre och känns än mer modernt och lyxigt i produktionen skulle jag säga. Samtidigt är låten skriven med en kaxig och sarkastisk ton när sångerskan sjunger vissa skitstövlar till rätta.

Anna-Li berättar för bloggen:

Good Guy handlar om killar som kallar sig själva för just en ”good guy” när de egentligen är raka motsatsen. Killar som säger att de står för jämställdhet men agerar tvärtom: pratar högt om orättvisor men tjatar på tjejer att om att skicka nudes, är alldeles för närgångna och blir arga när man tar avstånd.”

Good Guy är skriven av sångerskan tillsammans med Alva Lejonclou, Christopher Holmberg och Axel Jonson under ett låtskrivar-camp på Songwriters Academy of Sweden.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.