Trion Kondoleanser sätter sorgen i centrum. Att skapa lysande poplåtar av det som finns inom tomhet, ledsamhet och saknad. De debuterade i våras med singeln Salt. En svävande och lite drömliknande låt som du definitivt bör lyssna på om du inte redan gjort det.

Popmuzik Lover

Nu är det dags för Kondoleanser att äntligen följa upp singeln vilket de gör med Empati. En mer synthig produktion bygger upp låten. Det doftar lite Kent över produktionen och den vemodiga melodin är helt magisk här. Så för mig var det kärlek vid första lyssningen.

Empati handlar om just baksidan med empati. Även om det är ett fullt mänskligt och normalt beteende att faktiskt ha empati, så kan dessa känslor göra en handlingsförlamad och blir med det sin främsta fiende. För i bland kanske man behöver koppla bort och vara helt känslokall…

Empati är delvis inspelad i Sandkvie Studio på Gotland och är tagen från Kondoleansers kommande EP Århundradets Anekdot som vi kan se fram emot nästa år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.