Dags att än en gång sammanställa favoritlåtarna från veckan som gick. Johan och Sebastian listar fem av sina favoriter från senaste veckan.

Popmuzik Lover Patreon

Johans Popfavoriter

Léon – Soaked

Mixen av vemod och puls gör nya singeln Soaked med Léon till en helt magiskt upplevelse. Sångerskans starka röst tillsammans med en riktigt bra melodi fick mig att bli helt såld i detta. 

Tove Styrke – Start Walking

Det känns som allt blir bättre när det låter 80-tal. När Tove Styrke strör sin retro-glitter över nya singeln Start walking blir det popmagi! Släpps tillsammasn med en lysande musikvideo med Tove som dansbanssångerska i de svenska folkparkerna. Älskar!

Benjamin Ingrosso – Sarah

Det är nog omöjligt fö Benjamin Ingrosso att släppa något dåligt. När han här tolkar Mauro Scoccos odödliga klassiker Sarah som bonusspår på specialutgåvan av En Gång i Tiden blir det än en gång bara magi. Synthmattan och arrangemanget av låten gör att det doftar modernt och retro på samma gång. 

Smith & Thell – Pixie’s parasol

Det är något med Smith & Thell som liksom alltid tilltalat mig. Kombinationen av folk och pop som alltid lutar mer åt det polerade och kommersiella passar mig som handen i handsken. Nya singeln Pixie’s parasol är inget undantag och kommer garanterar lyssnas på mycket kommande veckan. 

Råsa – Sista sången

Åh. Josefine Myrberg skapar än en gång magi för oss med denna vemodig och filmiska pop-ballad. Snyggt arrangemang och starkt leverans av texten där sångerskan sjunger om en trasig förhållande som håller på att avslutas. 

Sebastians Popfavoriter

Swedish House Mafia + The Weeknd – Moth To A Flame

Som den hopplösa fan av The Weeknd jag är, blir det otroligt svårt att inte falla handlöst när han gästar supertrion SHM. Mystisk sång och produktion i perfekt harmoni skapar producenternas bästa låt sedan återkomsten. 

Tove Styrke – Starkt Walking 

Charmigt, catchy och med en smått skruvad video. Tove Styrke återvänder med besked och jag älskar den här nostalgidoftande radiohiten.  

Rymdpojken -Jag Kan Inte Dansa 

Ödmjukhet varar längst i min värld. Så att erkänna sig som en dålig dansare, men ändå bjuda upp och göra sitt bästa. Det kommer man långt med. Upptempo och en oemotståndlig hook med krispigt mixad röst gör Rymdpojkens absolut starkaste släpp i mitt tycke. 

Khalid – Present 

När det kommer till fräsch R&B med tydlig pop-nerv finns ingen som Khalid. Hans mjuka avslappnande stämma och mid-tempo beats är unika. Nya singeln Present handlar om att leva mer i nuet. Något vi alla behöver bli påminda om ibland. 

Agnes Love And Appreciation 

Med ett helt nytt sound är Agnes en nutid disco-legend. Albumet är ren och skär magi och så även fokussingeln. Precis som låtarna på albumet bär även denna på spiritualitet och kärlek.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011