Steffi Jeraldo är född och uppvuxen i Mariefred och kunde bland annat ses i 2011-års upplaga av Idol. Senaste åren har sångerskan dock bott i USA där hon bland annat studerat på Berklee College Of Music i Boston och numera kallar hon Nashville för sitt hem.

Steffi har släppt musik sedan 2017 när hon debuterade med Wiser. Efter det har det blivit en knippe singlar samt EP:n Steffi Jeraldo.
Nu är det dock dags för sångerskan att släppa ett album. My Heart and My Head släpps nästa år, och får representera var sångerskan är musikaliskt och i livet just nu.

Först ut från albumet är Cartwheels. En vacker och emotionell country-pop-doftande låt som handlar om att hålla fast vid ett förhållande och göra allt man kan för att reparera det man innerst inne känner är förlorat. Känslan av låten borde definitivt tilltala fans av bland annat Colbie Caillat, Taylor Swift och Alison Krauss.

Så lyssna och njut av denna svenska i exil här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.