Steffi Jeraldo är född och uppvuxen i Mariefred och kunde bland annat ses i 2011-års upplaga av Idol. Senaste åren har sångerskan dock bott i USA där hon bland annat studerat på Berklee College Of Music i Boston och numera kallar hon Nashville för sitt hem.

Apple Music Svensk Pop

Steffi har släppt musik sedan 2017 när hon debuterade med Wiser. Efter det har det blivit en knippe singlar samt EP:n Steffi Jeraldo.
Nu är det dock dags för sångerskan att släppa ett album. My Heart and My Head släpps nästa år, och får representera var sångerskan är musikaliskt och i livet just nu.

Först ut från albumet är Cartwheels. En vacker och emotionell country-pop-doftande låt som handlar om att hålla fast vid ett förhållande och göra allt man kan för att reparera det man innerst inne känner är förlorat. Känslan av låten borde definitivt tilltala fans av bland annat Colbie Caillat, Taylor Swift och Alison Krauss.

Så lyssna och njut av denna svenska i exil här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.