Steffi Jeraldo är född och uppvuxen i Mariefred och kunde bland annat ses i 2011-års upplaga av Idol. Senaste åren har sångerskan dock bott i USA där hon bland annat studerat på Berklee College Of Music i Boston och numera kallar hon Nashville för sitt hem.

Skicka in din musik

Steffi har släppt musik sedan 2017 när hon debuterade med Wiser. Efter det har det blivit en knippe singlar samt EP:n Steffi Jeraldo.
Nu är det dock dags för sångerskan att släppa ett album. My Heart and My Head släpps nästa år, och får representera var sångerskan är musikaliskt och i livet just nu.

Först ut från albumet är Cartwheels. En vacker och emotionell country-pop-doftande låt som handlar om att hålla fast vid ett förhållande och göra allt man kan för att reparera det man innerst inne känner är förlorat. Känslan av låten borde definitivt tilltala fans av bland annat Colbie Caillat, Taylor Swift och Alison Krauss.

Så lyssna och njut av denna svenska i exil här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011