Amanda Jerlov från Göteborg fortsätter att släppa hits. Efter singlarna One not two och Like you do är det nu dags för Thinking bout you. En dansant och funkig poplåt med inspiration från giganter som Whitney Houston, Diana Ross och Stevie Wonder. Det blir med andra ord ett härligt neonstänk av 80-talet över låtens produktion, vilket jag självklart älskade.

Popmuzik Lover Patreon

Texten i sig handlar om hur sångerskan inte kan sluta fundera på om det var rätt beslut att avsluta en relation. Det blir med andra ord en kollision av vemod och upplyftande pop. En kombination jag personligen alltid älskar.

“Jag är otroligt dålig på att skriva glada låtar. Människor som bara är glada är ju inte så kul och människor som bara är sura är inte särskilt spännande det heller. Därför försöker jag jobba med kontraster. Känslor är ju mångsidiga och en utesluter ju inte en annan.”

Om grunden till texen berättar Amanda för bloggen.

”Tålamod är en tråkig grej tycker jag, det finns nog inte i mitt DNA. Ett beslut kan kännas så rätt i stunden för att tre timmar efter kännas som det dummaste jag gjort. Ibland går det för fort och jag ångrar mig. Den delen av mig blir tydlig i Thinking bout you. Jag har mycket känslor som det är och att addera kärlek till det gör ju inte saken mindre komplicerad.”

Så ta på dina dansskor och dansa loss till Thinking bout you tillsammans med en av landets starkaste pop-hopp här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011