Med I’m gonna let the wind släpper duon MAIN från Göteborg sin fjärde singel.

DOLBY ATMOS

Nya singeln bjuder oss på en dramatisk produktion som inleds med mörka betas och stråkar som förstärks av en vemodig känsla när Christina Post sjunger om den kalla mörka vintern. När refrängen kommer blommar arrangemanget ut till något mer upplyftande medan budskapet är att vinden ska få förstöra allt som är dåligt.

Personligen tyckte jag produktionen och arrangemanget här var sjukt snyggt. Det är en bra mix av vemod och lekfullhet, samt en känsla av sent 90-tal över sig vilket jag gillade. Allt producerat av Martin Permer, som än en gång visar hur en stark poplåt ska slipas.

Lyssna och njut här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011