Med I’m gonna let the wind släpper duon MAIN från Göteborg sin fjärde singel.

Apple Music Svensk Pop

Nya singeln bjuder oss på en dramatisk produktion som inleds med mörka betas och stråkar som förstärks av en vemodig känsla när Christina Post sjunger om den kalla mörka vintern. När refrängen kommer blommar arrangemanget ut till något mer upplyftande medan budskapet är att vinden ska få förstöra allt som är dåligt.

Personligen tyckte jag produktionen och arrangemanget här var sjukt snyggt. Det är en bra mix av vemod och lekfullhet, samt en känsla av sent 90-tal över sig vilket jag gillade. Allt producerat av Martin Permer, som än en gång visar hur en stark poplåt ska slipas.

Lyssna och njut här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.