Med I’m gonna let the wind släpper duon MAIN från Göteborg sin fjärde singel.

Popmuzik Lover

Nya singeln bjuder oss på en dramatisk produktion som inleds med mörka betas och stråkar som förstärks av en vemodig känsla när Christina Post sjunger om den kalla mörka vintern. När refrängen kommer blommar arrangemanget ut till något mer upplyftande medan budskapet är att vinden ska få förstöra allt som är dåligt.

Personligen tyckte jag produktionen och arrangemanget här var sjukt snyggt. Det är en bra mix av vemod och lekfullhet, samt en känsla av sent 90-tal över sig vilket jag gillade. Allt producerat av Martin Permer, som än en gång visar hur en stark poplåt ska slipas.

Lyssna och njut här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.