Efter den lysande debuten One not two är det nu dags för Amanda Jerlov att än en gång imponera oss på nya singeln Like you do. Med inspiration av artister som Diana Ross och Stevie Wonder tar ger hon oss en disco-doftande produktion med härliga stråkar, funkig basgång och skön melodi. Det är medryckande, lekfullt och framförallt otroligt hitigt. Att sångerskans röst faktiskt påminner lite om Zara Larsson säger väl främst vilken enorm bra sångresurs Amanda har. En röst som passar perfekt till just en disco-diva.

Like you do handlar om den där narcissistiska typen som älskar sig själv lite väl mycket. Amanda berättar för bloggen:

”Ni vet personer som mer än gärna lägger alla sina problem på andra, som liksom inte reagerar på att de pratat om sig själva en hel kväll. Vuxenbebisar som man jämt och ständigt ska ta hand om. Jag tror att sådana personer är lite för kära i sig själva för att förstå hur otroligt korkade de är. Jag blev nog för trött på att be om ursäkt för deras beteende helt enkelt. Så jag skrev en låt om dem.”

Like you do är skriven av sångerskan tillsammans med Jakob Bergek och Teddy Paunkoski som även producerat låten.
Här har du som sagt ännu en given hit med Jerlov och du hör Like you do här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply