Efter den lysande debuten One not two är det nu dags för Amanda Jerlov att än en gång imponera oss på nya singeln Like you do. Med inspiration av artister som Diana Ross och Stevie Wonder tar ger hon oss en disco-doftande produktion med härliga stråkar, funkig basgång och skön melodi. Det är medryckande, lekfullt och framförallt otroligt hitigt. Att sångerskans röst faktiskt påminner lite om Zara Larsson säger väl främst vilken enorm bra sångresurs Amanda har. En röst som passar perfekt till just en disco-diva.

Popmuzik Lover Patreon

Like you do handlar om den där narcissistiska typen som älskar sig själv lite väl mycket. Amanda berättar för bloggen:

”Ni vet personer som mer än gärna lägger alla sina problem på andra, som liksom inte reagerar på att de pratat om sig själva en hel kväll. Vuxenbebisar som man jämt och ständigt ska ta hand om. Jag tror att sådana personer är lite för kära i sig själva för att förstå hur otroligt korkade de är. Jag blev nog för trött på att be om ursäkt för deras beteende helt enkelt. Så jag skrev en låt om dem.”

Like you do är skriven av sångerskan tillsammans med Jakob Bergek och Teddy Paunkoski som även producerat låten.
Här har du som sagt ännu en given hit med Jerlov och du hör Like you do här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011