Efter den lysande debuten One not two är det nu dags för Amanda Jerlov att än en gång imponera oss på nya singeln Like you do. Med inspiration av artister som Diana Ross och Stevie Wonder tar ger hon oss en disco-doftande produktion med härliga stråkar, funkig basgång och skön melodi. Det är medryckande, lekfullt och framförallt otroligt hitigt. Att sångerskans röst faktiskt påminner lite om Zara Larsson säger väl främst vilken enorm bra sångresurs Amanda har. En röst som passar perfekt till just en disco-diva.

Apple Music

Like you do handlar om den där narcissistiska typen som älskar sig själv lite väl mycket. Amanda berättar för bloggen:

”Ni vet personer som mer än gärna lägger alla sina problem på andra, som liksom inte reagerar på att de pratat om sig själva en hel kväll. Vuxenbebisar som man jämt och ständigt ska ta hand om. Jag tror att sådana personer är lite för kära i sig själva för att förstå hur otroligt korkade de är. Jag blev nog för trött på att be om ursäkt för deras beteende helt enkelt. Så jag skrev en låt om dem.”

Like you do är skriven av sångerskan tillsammans med Jakob Bergek och Teddy Paunkoski som även producerat låten.
Här har du som sagt ännu en given hit med Jerlov och du hör Like you do här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.