Dags för alternativ rock från Göteborg i bloggen igen.
Swedish Love Story tog sitt namn från den engelska titeln av Roy Anderssons klassiska debutfilm En kärlekshistoria. Ett väldigt fint namn måste jag säga, och en bra film för övrigt.

Favoriter Apple Music

Bandet består av Frej Jönsson, Anna-Lena Edler, Joel Jansson, Nils Wästberg och Jonathan Källstedt. Tillsammans debuterade de med singeln Bright tidigare i år som de sedan följdes upp med Guide. Planen är att Swedish Love Story snart ska släppa sitt debutalbum. Men innan de gör det släpper de här singeln Waves. Med skön drömliknande känsla och stark melodisk arrangemang skapar de en låt som känns lika skiftande som havets vågor.

Om singeln Waves berättar frontpersonen Frej för bloggen:

Waves tonsattes i ett mixat stadie av under och melankoli. Jag skrev sen texten med inspiration från några meningar ur Virginia Woolfs bok The Waves. Det är en låt som handlar om hur många olika skepnader en människa kan ha beroende på vem eller vilka den är omkring, och hur dennes verklighet upplevs därefter.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011