Producent- och låtskrivarduon MAED bjuder på sin tredje singel in singer-songwritern Justin Beauchamp eller JVST som han kallas för, för att skapa arenadoftande EDM med nya singeln With you.
Med storslagen och euforisk känsla i arrangemanget och ett skönt driv skapar trion en låt som handlar om att tänka tillbaka på en kärlek som varit, om varför den tog slut och vad som egentligen hände. 

Popmuzik Podcast

Resultatet är en låt som borde få igång vilket publikhav som helst. Om det så är den stora konserten eller dansgolvet. Svårt att värja sig mot denna typ av episk EDM som får oss att slänga iväg alla bekymmer och leva som om det inte finns någon morgondag. Vi gör det dansande och med händerna upp i luften.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011