Producent- och låtskrivarduon MAED bjuder på sin tredje singel in singer-songwritern Justin Beauchamp eller JVST som han kallas för, för att skapa arenadoftande EDM med nya singeln With you.
Med storslagen och euforisk känsla i arrangemanget och ett skönt driv skapar trion en låt som handlar om att tänka tillbaka på en kärlek som varit, om varför den tog slut och vad som egentligen hände. 

Popmuzik Popcast

Resultatet är en låt som borde få igång vilket publikhav som helst. Om det så är den stora konserten eller dansgolvet. Svårt att värja sig mot denna typ av episk EDM som får oss att slänga iväg alla bekymmer och leva som om det inte finns någon morgondag. Vi gör det dansande och med händerna upp i luften.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.