Alla som älskar de där filmiska poplåtarna kommer att älska You’ll be alright! med Sparrow.
Med en pianomelodi som löper igenom låten som sedan kryddats med stråkar bygger Sparrow, eller Marcus Josephson som han egentligen heter, upp en magisk popballad om tröst. En låt för alla som känner sig ensamma, som sliter dagarna i ända och längtar till den där lilla stunden varje kväll då allt stannar upp. För alla oss som är i ekorrhjulet och längtar efter att få andas ut lite extra.

Popmuzik Podcast

Jag måste ju säga att låten har ett väldigt mysigt arrangemang som påminner om en klassisk jullåt, men i grunden är det som sagt ingen jullåt. Mer en låt som utspelar sig kring julen, vilket jag tyckte var spännande.

Med singeln You’ll be alright! följer Sparrow upp Take it slow som släpptes för drygt ett år sedan.
Du upplever denna mysiga och tröstande låt i juletid här i bloggen.

Följ Sparrow på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.