Alla som älskar de där filmiska poplåtarna kommer att älska You’ll be alright! med Sparrow.
Med en pianomelodi som löper igenom låten som sedan kryddats med stråkar bygger Sparrow, eller Marcus Josephson som han egentligen heter, upp en magisk popballad om tröst. En låt för alla som känner sig ensamma, som sliter dagarna i ända och längtar till den där lilla stunden varje kväll då allt stannar upp. För alla oss som är i ekorrhjulet och längtar efter att få andas ut lite extra.

Apple Music Svensk Pop

Jag måste ju säga att låten har ett väldigt mysigt arrangemang som påminner om en klassisk jullåt, men i grunden är det som sagt ingen jullåt. Mer en låt som utspelar sig kring julen, vilket jag tyckte var spännande.

Med singeln You’ll be alright! följer Sparrow upp Take it slow som släpptes för drygt ett år sedan.
Du upplever denna mysiga och tröstande låt i juletid här i bloggen.

Följ Sparrow på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.