TATUM tar med oss till skolbalen och sjunger nostalgiskt om en kärlek som aldrig förverkligades. Gymnasiet var kanske den perioden i livet där kärlek och relationer ställdes på sin spets och ens liv ständigt på liv och död. Att bli kär i det skeendet av livet kan följa med en lång tid efteråt, något som låten Homecoming ämnar att fånga. 

Skicka in din musik

”’Homecoming handlar om den där söta gymnasiekärleken. Den du aldrig kommer att glömma. När jag tittade tillbaka på det hade du en försmak av vad ditt liv kunde ha varit med den personen och hur glad du var då. Livet förändras så snabbt och du undrar alltid om den vägen som inte har tagits … och hur tidigare val påverkar allt i ditt nuvarande liv. ”

TATUM

Melankoliskt men fantastiskt vackert leverera TATUM stark sång och oemotståndlig melodi. Detta ackompanjeras av groovy gitarrer, 80-talsinspirerad bas och synth, varma körer och en slimmad och snygg produktion. 

I tillhörande musikvideo ser vi TATUM gå ihop med den kreativa visionären Matthew Levings. Vi märker en mörk underström där artisten utforskar en våldsam och destruktiv dröm, med glimtar av en olöst kärleksrelation.

”Att göra den här videon var så kul. Karaktärerna i videon är alla vänner och till och med någon familj vilket gör det väldigt speciellt för mig, särskilt scenen där jag spelar piano för min moster och hennes mamma som lärde mig allt jag vet om sång och röstteknik. Deras kärlek till musik inspirerade mig och så att ha dem där betydde mycket för mig. ”

TATUM

Med sitt subtila mörker imponerar TATUM genom låten Homecoming, se videon här nedan! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011