Brittiska Ferester debuterar med singeln Thinkin bout you. Artisten beskrivs som ett rytande lejon vars sound för tankarna till Kurt Cobain men uppklädd i en mer popig skrud. I mina öron låter det extremt intressant! Instrumenteringen är organisk och andas till stor del indierock men på ett medryckande och lättsamt sätt. Även om detta enbart är första släppet från sångaren planeras ett helt album landa inom kort. Temat kommer vara snyggt konstruerade poplåtar med mörka texter, där målsättningen är att skapa det perfekta popalbumet. Det aktuella släppet lovar helt klart gott inför fullängdaren. Såhär säger sångaren själv om början på sin artistiska resa;

Favoriter Apple Music

”Detta är början på ett stort äventyr och en vacker vänskap. Detta är början på det eviga sommarlovet. En evig upptäcktsresa, på en hemmagjord flotte, på drömmarnas flod. Du är inbjuden att följa med!”

Ferester
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.