Brittiska Ferester debuterar med singeln Thinkin bout you. Artisten beskrivs som ett rytande lejon vars sound för tankarna till Kurt Cobain men uppklädd i en mer popig skrud. I mina öron låter det extremt intressant! Instrumenteringen är organisk och andas till stor del indierock men på ett medryckande och lättsamt sätt. Även om detta enbart är första släppet från sångaren planeras ett helt album landa inom kort. Temat kommer vara snyggt konstruerade poplåtar med mörka texter, där målsättningen är att skapa det perfekta popalbumet. Det aktuella släppet lovar helt klart gott inför fullängdaren. Såhär säger sångaren själv om början på sin artistiska resa;

Popmuzik Podcast

”Detta är början på ett stort äventyr och en vacker vänskap. Detta är början på det eviga sommarlovet. En evig upptäcktsresa, på en hemmagjord flotte, på drömmarnas flod. Du är inbjuden att följa med!”

Ferester
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011