Artisten Baz Polimos har alltid haft musiken och sången som passion i livet. Hans absoluta favoritartist är Vanessa Amorosi, så när artisten nu ger ut sin största release i karriären var det självklart att han skulle tolka sin idol. 

Popmuzik Lover Patreon

Produktionerna för sitt musikprojekt har Polimos i många år förblivit på amatörnivå, där artisten även avsiktligt undvikit att göra covers på någon låt från Vanessa. Detta helt enkelt pågrund av att artisten placerat henne som sångare på en piedestal, men nu är barriärerna nedbrutna och resultatet är imponerande.

”Jag ville aldrig göra någon av hennes musik orättvis! Med sedan Lessons of Love släpptes 2019 blev det genast min favoritlåt. Musiken och produktionen var sensationell och hennes leverans av de kraftfulla tonerna gav mig massiva rysningar när jag hörde allt för första gången. Men jag hade aldrig riktigt resonans med låtens texter förrän i år när jag oväntat gick igenom uppbrottet av ett förhållande. Bara en vecka efter break-upet presenterades jag för en fantastiskt begåvad producent vid namnet ALIUS. Något som gav mig en otrolig möjlighet att kanalisera alla mina känslor till detta projekt. Jag kunde inte ha bett om ett mer terapeutiskt utlopp för att komma igenom så många av kamparna från i år.” 

Baz Polimos

Innerligt och ärligt skildrar Baz Polimos sin favoritlåt och det är med bravur. Produktionen och sången går hand i hand och skapar en kraftfull produktion där styrka och empowerment står i fokus. Extra imponerande är det när Polimos når de absolut högsta tonerna och likt de rysningar han beskriver som Vanessa Amorosi ger honom upplever jag i den här versionen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011