Indie-producenten AIR APPARENT har teamat upp sig med Krysta Youngs och Julia Ross för att leverera dynamisk indiepop med drömska syntar och varma gitarrslingor. Viktigare än själva musiken önskar producenten att sprida ljus över popmusik med asiatiska rötter.

Svensk Pop Apple Music

”Viktigare än den enskilda låten, vill verkligen bidra till att få mer av en asiatisk identitet i populärmusiken. Nästan varje kultur har musikaliska traditioner, men på något sätt utgör asiater fortfarande en liten minoritet bland musikalartister i Amerika. Dessutom, bland många av mina asiatiska kamrater, har vi funnit att kreativa karriärer som att göra musik ofta uppfattas som karriärval som i bästa fall är ogenomförbara. Jag hoppas att jag genom att skapa bra musik kan bidra till att öka medvetenheten om andra identiteter och erfarenheter i musikbranschen och även uppmuntra andra att visa upp sin konst.”

AIR APPARENT

Med ett så välformulerat budskap blir musiken omedelbart starkare i mina öron. Att låten därtill startar med sin hook gör att jag på en gång intresseras och förblir ett med musiken lyssningen igenom.

AIR APPARENT började skapa låtar redan 2017 och efter en rad framgångsrika låtsläpp och två EP:s gör han sig nu redo för nästa kapitel i musikkarriären. Ständigt på jakt efter sin unika ljudbild har han konsekvent polerat sitt sound. Nya låten All By Yourself är inget undantag och presenterar en kreativ och uppfinnesrik musikresa som tar många spännande vändningar. Lyssna själv!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011