Indie-producenten AIR APPARENT har teamat upp sig med Krysta Youngs och Julia Ross för att leverera dynamisk indiepop med drömska syntar och varma gitarrslingor. Viktigare än själva musiken önskar producenten att sprida ljus över popmusik med asiatiska rötter.

Popmuzik Podcast

”Viktigare än den enskilda låten, vill verkligen bidra till att få mer av en asiatisk identitet i populärmusiken. Nästan varje kultur har musikaliska traditioner, men på något sätt utgör asiater fortfarande en liten minoritet bland musikalartister i Amerika. Dessutom, bland många av mina asiatiska kamrater, har vi funnit att kreativa karriärer som att göra musik ofta uppfattas som karriärval som i bästa fall är ogenomförbara. Jag hoppas att jag genom att skapa bra musik kan bidra till att öka medvetenheten om andra identiteter och erfarenheter i musikbranschen och även uppmuntra andra att visa upp sin konst.”

AIR APPARENT

Med ett så välformulerat budskap blir musiken omedelbart starkare i mina öron. Att låten därtill startar med sin hook gör att jag på en gång intresseras och förblir ett med musiken lyssningen igenom.

AIR APPARENT började skapa låtar redan 2017 och efter en rad framgångsrika låtsläpp och två EP:s gör han sig nu redo för nästa kapitel i musikkarriären. Ständigt på jakt efter sin unika ljudbild har han konsekvent polerat sitt sound. Nya låten All By Yourself är inget undantag och presenterar en kreativ och uppfinnesrik musikresa som tar många spännande vändningar. Lyssna själv!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.