Indie-producenten AIR APPARENT har teamat upp sig med Krysta Youngs och Julia Ross för att leverera dynamisk indiepop med drömska syntar och varma gitarrslingor. Viktigare än själva musiken önskar producenten att sprida ljus över popmusik med asiatiska rötter.

”Viktigare än den enskilda låten, vill verkligen bidra till att få mer av en asiatisk identitet i populärmusiken. Nästan varje kultur har musikaliska traditioner, men på något sätt utgör asiater fortfarande en liten minoritet bland musikalartister i Amerika. Dessutom, bland många av mina asiatiska kamrater, har vi funnit att kreativa karriärer som att göra musik ofta uppfattas som karriärval som i bästa fall är ogenomförbara. Jag hoppas att jag genom att skapa bra musik kan bidra till att öka medvetenheten om andra identiteter och erfarenheter i musikbranschen och även uppmuntra andra att visa upp sin konst.”

AIR APPARENT

Med ett så välformulerat budskap blir musiken omedelbart starkare i mina öron. Att låten därtill startar med sin hook gör att jag på en gång intresseras och förblir ett med musiken lyssningen igenom.

AIR APPARENT började skapa låtar redan 2017 och efter en rad framgångsrika låtsläpp och två EP:s gör han sig nu redo för nästa kapitel i musikkarriären. Ständigt på jakt efter sin unika ljudbild har han konsekvent polerat sitt sound. Nya låten All By Yourself är inget undantag och presenterar en kreativ och uppfinnesrik musikresa som tar många spännande vändningar. Lyssna själv!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply