Med en funkig synthbas och en retrodoftande produktion som är solblekt av 80-talet släpper The Mermaids här sin andra singel Miami lucid. Resultatet blir en läcker mix av elektropop, R&B och hiphop där den retrodoftande produktionen borde tilltala de flesta. För vem går inte igång på den synthmatta som The Mermaids här rullar ut för oss?
Låten har verkligen den där somriga och lyxiga känslan som man kan förknippa med just Miami.

Nordiska Favoriter

Miami lucid följer upp duons debutsingel L’auntre som släpptes i våras och kommer att fortsättas med fler släpp från denna spännande duo.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011