Det är mycket Patrik Jean i bloggen just nu, vilket såklart är en bra sak. Först var han med i bloggens podcast för några dagar sedan och nu släpper han en ny singel. För den som lyssnat på podden så berättar Patrik lite om nya låten där.

Favoriter Apple Music

Nya singeln heter Numb och med den fortsätter Patrik på den mer klubbiga inriktning som han inledde med förra singeln Gravitate som släpptes i somras. En inriktning som jag tycker passar både honom och hans röst. Det blir en snygg kontrast mellan sångarens mjuka röst och de mer tunga beatsen. Att tankarna förs till Sam Smith när han är som mer dansat är kanske inte konstigt. För han är ju en mästare på att kombinera det tunga soundet med sin mjuka och sköra röst.

Om singeln berättar sångaren:

”Låten handlar om att skaka av sig negativ energi, att komma till en punkt då du bara inte orkar känna mer. Med Numb ville jag fånga både vemodet och frigörelsen i det.”

Numb är skriven tillsammans med producenten LIAS, som tidigare i år mottog en amerikansk Grammy för sin medverkan på John Legends senaste album.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011