I helgen var det WestPride här i Göteborg och Patrik Jean var en av de artister som bjudits in till Pride för att underhålla publiken under lördagen. Då passade det perfekt för artisten att även besöka Popmuzik för en poddintervju, vilket var väldigt trevligt i och med att Patrik Jeans låtar varit med i bloggen så många gånger.

Nordiska Favoriter

Här berättar han bland annat om att hitta sig själv och komma ut. Om hur det var under Melodifestivalen när han tävlade med låten Tears run dry. Vi pratar också en del om hur det är att vara en helt oberoende artist, samt om samarbetet mellan honom och hans låtskrivarvänner Melanie Wehbe och Herman Gardarfve.
Som vanligt blir det ett öppenhjärtligt samtal där artistens berättelse får stå i fokus.

Trevlig lyssning.

Du hör avsnittet på någon av följande podd-plattformar: 

Apple Podcaster 
Spotify
Acast
Google Podcasts
Overcast

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.