Linus Erlandsson och hans musikprojekt Linus and the Moon är nu aktuell med sin fjärde singel Oh Pretend. Med en drömliknande och atmosfärisk synthproduktion som doftar 90-tal fångar Linis mig än en gång med sin lysande pop. Det är galet snyggt och vemodigt, precis som det ska vara.
På låten belyser sångaren psykisk ohälsa och vikten att stötta varandra när det är som mörkast.

Popmuzik in Dolby Atmos

Om singeln berättar Linus:

Oh Pretend har vuxit fram under flera år, och den känslosamma refrängen skrevs redan för fyra år sedan. Dess första steg mynnas från både egen erfarenhet kring psykisk ohälsa, men också från att se närstående gå igenom depressionens mörker. Jag ville sätta ord på hur det är uppleva livet på nära håll, och frustrationen som kommer med att känna sig helt maktlös.

Refrängen är ett avstamp i vikten av att finnas för någon nära genom kärlek och gemenskap, speciellt när det är som allra tuffast. Jag tycker det finns något vackert över kontrasten med en stor sprakande pop-produktion kombinerat med känslosamma texter.”

Oh Pretend är skriven av Linus tillsammans med Karl Lund och du hör resultatet här nedan.

Linus and the Moon

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.