Andra singeln på engelska för 2021 från Benjamin Ingrosso heter Not Anybody’s Fault, och vet ni vad!? Det är faktiskt tack vara Benjamins fans som den släpps. För sex veckor sedan startade ett av artistens största fan-konton på Instagram en kampanj där alla Benjamins följare skulle ”låtsas” att Not Anybody’s Fault skulle släppas 8/10. Såklart trodde de inte att det var omöjligt att påverka skivbolaget så pass mycket att det faktiskt blev av. Men nu är vi här och låten är släppt. För mig bevisar det här att det faktiskt finns någon slags makt kvar hos lyssnarna vad gäller vilken musik som ska släppas. Och det är helt fantastiskt!

POPMUZIK LOVER 2

Första gången låten spelades live var 2019 när Benjamin var ute på en större turné kring Europa. Efter det råder oklarheter vad som hänt med låten, antagligen har den lagts på hög med mycket annat material. Med tanke på vilken låtskrivare Benjamin är så lär det finnas en hel del gömt. Not Anybody’s Fault knyter an till sundet vi hörde på hans debutalbum Identification. Det är en mid-tempo ballad med galet mycket soul-stämmor och visar artistens kärlek till färgade ackord

Vi får en nostalgiskt tillbakablickande låt om en kärlek som tagit slut. Men istället för att hysa ett hämndlystet agg säger Benjamin att det inte är någons fel att det blev som det blev. Dock är han lika heart-broken för det och sjunger om att han saknar en viktig del av sig själv. 

Snygga stämmor och en atmosfärsik produktion som faktiskt även bär på lite stråk skapar en rörande poplåt. Ni hör Not Anybody’s Fault här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011