Det är äntligen dags för Patrik Jean att äntligen följa upp Tears run dry från årets upplaga av Melodifestivalen.
Denna gång är ljudbilden mer synthwave och med det skönt pulserande. Tycker soundet passar Patriks röst perfekt och det blir inte så lite The Weeknd-känsla över låten. Så i mitt tyckte är Gravitate helt min påse som det heter.

Nordiska Favoriter

Låten är skriven av Patrik tillsammans med Jonathan Bellini och Olle Tidblom samt är producerad av Neighbours.

Om Gravitate berättar Patrik för bloggen:

Gravitate är en hyllning till den personen du alltid kretsar kring. Jag ville skapa något väldigt konceptuellt där jag tillät mig själv att tänka helt fritt och leka med metaforer för att beskriva kärleken du inte kan vara utan.”

Så låt Patrik Jean ta dig in i sommaren tillsammans med Gravitate. Den kommer definitivt gå varm här hemma vill jag lova.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011