Nåt som alla säger handlar om att det är lätt att fastna drömmen och att glömma verkligheten. Du vet, allt det där vi vill göra men som aldrig blir av. Att i morgon ska det och det hända, men det händer aldrig. Det blir helt enkelt något man bara säger.

Följ på Apple Music

Låten kan ses som en spark där bak och att faktiskt ta tag i saker istället för att bara prata om dem. Allt producerat till en medryckande och härligt upplyftande poplåt med smart text och smittande melodi. Så helt klart en låt som du kommer känna stor pop-glädje av.

Bakom Nåt som alla säger hittar vi Lovis. Hon släppte EP:n Fyra känslor 27m2 i fjol och i år har hon släppt låtarna Du kan inte se och Vänner.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.