Nåt som alla säger handlar om att det är lätt att fastna drömmen och att glömma verkligheten. Du vet, allt det där vi vill göra men som aldrig blir av. Att i morgon ska det och det hända, men det händer aldrig. Det blir helt enkelt något man bara säger.

Popmuzik Lover Patreon

Låten kan ses som en spark där bak och att faktiskt ta tag i saker istället för att bara prata om dem. Allt producerat till en medryckande och härligt upplyftande poplåt med smart text och smittande melodi. Så helt klart en låt som du kommer känna stor pop-glädje av.

Bakom Nåt som alla säger hittar vi Lovis. Hon släppte EP:n Fyra känslor 27m2 i fjol och i år har hon släppt låtarna Du kan inte se och Vänner.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011