Funkiga rytmer möter oss i Repeat från brittiska SAPPHIRE. Här ger hon en pop-hymn till alla övertänker som upprepar samma tanke om och om igen. 

Popmuzik Lover Patreon

”Jag gillar att förvandla mitt övertänkande till låtar. Jag har gjort musik så länge jag kan komma ihåg, och lagt ut covers på YouTube som har gett mig fantastiska möjligheter under de senaste åren. Att få göra musik är det mest spännande någonsin och jag hoppas verkligen att mina låtar kan vara soundtracket till ditt liv på något sätt. ”

SAPPHIRE

Ljudbilden är lekfull och SAPPHIRE bjuder in till hennes värld av pop som är skimrande och tuggummi-artad. Otvivelaktigt är låten redo för att spelas flitigt på radio och spellistor. Men den gömmer även en djupare mening från artistens ohälsosamma mönster av att tänka alldeles för mycket. Daft Punk möter Madison Beer och mot slutet av låten kommer ett experimentellt break som symboliserar brytpunkten av dessa ohälsosamma tankar.

Med ett decennium av musik och låtskrivande under sitt bälte är SAPPHIRE långt ifrån oerfaren och hennes självförtroende kring texter, komposition och teman lyser igenom på den alternativa pop-dängan Repeat. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011