En klassisk radio-påa börjar smart nog Zach Sanders nya singel First Move. Direkt hajar jag till och när väl artistens mjuka soul-stämma tar vi är jag omedelbart såld. Jazz-inspirerade saxofoner möte soul och pop i en produktion som passar perfekt in i dagens pop-landskap. Häftigt nog är det artisten själv som spelar saxofon och det här känns både spännande och unikt. 

Favoriter Apple Music

Det är inte direkt förvånande att Zach Sanders dynamiska och energiska musikstil trollbundit publiken. Medan hans stjärna lyst starkt i Carolina länge, har han nu börjat gör ett namn för sig även Internationellt med släpet av förra singeln Come My Way. Det nya ansiktet för modern nytt RnB/Soul är Zach Sanders kom ihåg vart ni hörde det först. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.