Ibland kan någon bara fastna på näthinnan och det är omöjligt att få bort dem därifrån. För artisten Laura Rizzotto är detta fallet på nya låten On My Mind. Här får vi en modern pop-låt med högt tempo om frestelser. I texten beskriver Laura känslan av intensiv kemi med någon som ställer ”förmåga att vara trogen” på prov. En mängd olika synthar blandas med lager av stämmor för att skapa det unika sound som är Laura Rizzotto. 

Popmuzik Lover Patreon

Vem är denna artist då? Lettisk/brasiliansk prisbelönt sångare/låtskrivare baserad i Los Angeles är ett kort sätt att uttrycka det. Sedan släppet av det självskrivna albumet Made in Rio som 17-åring vann Laura strax därefter ett stipendium för att gå på Berklee College of Music.Hon flyttade direkt till USA för att driva en internationell karriär. Sedan dess har hon tagit den oberoende artistvägen och släppt ytterligare ett album samt en EP med sina originallåtar. Laura har bland annat delat scenen med stjärnor som Demi Lovato, Colbie Caillat och Rosanne Cash. Hon har också samarbetat med den Grammy-vinnande Eumir Deodato. 

År 2019 gjorde den brasilianska artisten historia med släppet av ett holografisk framträdande av sin singel One More Night i Metastage -appen och blev den första artisten som någonsin släppte en ny låt genom detta formatet. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011