Svensk singer/songwriter möter vis-pop när Albin Lee Meldau ger oss mini-albumet Epistlar. Det har varit en förvånansvärt upptagen sommar för Albin trots pandemin. Med en utsåld sommarturné bakom sig har artisten ändå lyckats spela in ny musik som vi nu får förgylla höstkylan med. Här hämtar han inspiration från legenderna Cornelis Vreeswijk och Evert Taub, vilket passande nog är kungar över sommarens allsångsmelodier och visor runt lägereldar. Kanske är det rent av på turnén som några av låtarna kommit till.

Släppet markerar Albins andra projekt på svenska och innehåller hiten Josefin och en ny version av tidigare singeln Andas, samt fyra nya spår. Precis som med all artistens musik så rymmer låtarna självupplevda historier insvepta i modern singer/songwriter-pop kombinerat med traditionell svensk visa. Återigen visar han på förmågan att göra musik som berör där rösten, texterna och melodierna skapar hans så unika sound

“Jag är så glad över att ‘Epistlar’ nu kommer ut, jag är väldigt stolt över låtarna och som alltid har det varit mycket kul att jobba tillsammans med Peter Kvint.”

Albin Lee Meldau

Samtliga låtar är ett samarbete mellan Kvint och Albin och ni hör dem här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.