Efter att ha släppt singlarna Clouds, Butterfly och Of this town är det nu dags för Sofia Kistner att släppa en hel EP vid namn Bring Me Up. På den hittar vi de tre tidigare låtarna tillsammans med två nya.

Följ på Apple Music

Den ena är den filmiska You som faktiskt inspirerades av trailern till The Green Knight. Låten är med sina knappa två minuter just trailer-lång skulle man kunna säga. Den har en Danny Elfman-liknande känsla när den byggs upp med piano för att sedan få pampiga trummor och körer. Väldigt stämningsfullt måste jag säga.

“Det var först bara en låtuppgift som jag sedan blev mycket nöjd med. Jag älskar verkligen filmmusik så det är något som jag verkligen vill fortsätta med.”

You bring me up är andra låten och här blir det mer vanlig pop skulle man kunna säga. Arrangemanget är mer folk-pop och har ett härligt driv och inspelat med liveinstrument och gjord tillsammans med producenter från klassen på Kulturama.

“Även denna låt började som en rolig uppgift på lektionen, som jag sedan fortsatte med och färdigställde. Jag tyckte mycket om den och den glada energin, speciellt från syntharna.
Låten är mer folkig av sig och handlar om att om man ska fortsätta vara med någon, behövs det bara att man mår bra av den personen. Som att man vill skrika till personen “snälla få mig att skratta bara!” För egentligen är det allt som behövs”.

Med Bring Me Up avslutar Sofia första kapitlet i sin sångbok skulle man kunna säga. Med fem bra och straka poplåtar känns det som artisten definitivt är ett namn att hålla ögonen på även i framtiden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011