Svenska Lou Elliotte fortsätter stärka sitt fäste som en av våra mest lovande popstjärnor. Med släppet av fjärde singeln (varav Teenage Dirtbag är en cover) I Lost passar artisten samtidigt på att annonsera en kommande EP. Här får vi en kaxig pop-dänga som handlar om att allt annat förlorar mening till följd av att en viss person försvinner från ens liv. Med sin karakteristiska röst i centrum levererar hon återigen en skimrande ny låt.

”Ni vet hur förra året SÖG? Jo men tack, det värsta året i mitt liv… Men det hände många roliga saker, men som jag inte riktigt kunde vara glad över. För när mina drömmar började gå i uppfyllelse, så förlorade jag den bästa jag hade. Och den här låten handlar om det.”

Lou Elliotte

Snabb recap så debuterade Lou Elliotte på engelska förra året med Best You’ve Ever Had, men har innan dessa streamats över 150 miljoner gånger tillsammans med gruppen estraden. Oavsett konstellation står det klart att Elliotte är en stor begåvning som förhoppningsvis når stor framgång även utomlands.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.