Svenska Lou Elliotte fortsätter stärka sitt fäste som en av våra mest lovande popstjärnor. Med släppet av fjärde singeln (varav Teenage Dirtbag är en cover) I Lost passar artisten samtidigt på att annonsera en kommande EP. Här får vi en kaxig pop-dänga som handlar om att allt annat förlorar mening till följd av att en viss person försvinner från ens liv. Med sin karakteristiska röst i centrum levererar hon återigen en skimrande ny låt.

Nordiska Favoriter

”Ni vet hur förra året SÖG? Jo men tack, det värsta året i mitt liv… Men det hände många roliga saker, men som jag inte riktigt kunde vara glad över. För när mina drömmar började gå i uppfyllelse, så förlorade jag den bästa jag hade. Och den här låten handlar om det.”

Lou Elliotte

Snabb recap så debuterade Lou Elliotte på engelska förra året med Best You’ve Ever Had, men har innan dessa streamats över 150 miljoner gånger tillsammans med gruppen estraden. Oavsett konstellation står det klart att Elliotte är en stor begåvning som förhoppningsvis når stor framgång även utomlands.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011